ArturasGeniu rašė:Juk anksčiau žemėje buvo žymiai daugiau augalų ir gyvūnų rūšių, tai kaip jos galėjo išgyventi anksčiau, jei dabar dėl žmonių kaltės vos ne kasdieną pradingsta amžiams kažkokia gyvybės rūšis? Kažkaip nesuprantama kas galėjo išgyventi, jei miškų buvo tiek nedaug, vos keli medeliai
palyginti su neperseniausiais laikais?
Masinis gyvybės išmirimas vyko jau 5 kartus. Išmirdavo 90 procentų augalų ir gyvūnų rūšių. Dabar mums iki tokio mąsto išmirimo labai toli. Gal jis net neįvyks. Tuos 5 kartus išmirimas vyko ne dėl industrinės revoliucijos.
^^ rašė:Nepasikliauk vien protu, aš užtikrinu, kad yra daug efektyvesnis būdas infai gauti ir ją suvokti.
Aš nedarau perskyros tarp proto, širdies, sielos, intelekto ir t.t. Kai sakau, kad reikia mąstyti savo galva, tai turiu omeny, kad tai reikia daryti PAČIAM. O kaip mąstyti: protu, mintimis, vaizdiniais, jausmais ir pojūčiais... Viskuo.
Man svarbu, kad gauta informacija būtų apdorota, nesvarbu kuo: protu, jausmais, vaizdiniais ar t.t. Man atrodo žmoguje visa tai labai glaudžiai susiję ir daryti perskyrimus tarp proto ir jausmų ar dar ko yra labai netikslu.
Apie ezoterikus tai aš geriau patylėsiu, nes jiems šiame forume ne vieta.
Kaip skelbia forumo taisyklės: "8. Informacija turi būti suprantama, patikrinta širdimi, kuo mažiau mistikos "
Kuo mažiau mistikos.