Sveikinu,
atšvęsime šiandien kaune. susitikimas 10:30 pas manoji_afrika.. prašom mergaites apsirengti balines sukneles...
Moderatorius: Prižiūrėtojai
Laimis rašė:Kažkaip nesinori dėti temų apie žmogų prie gyvūnų. O žmogus yra tas sutvėrimas, kurį mums reikėtų pažinti labiausiai. Ir tema tikrai plati. Mačiau DYDŽIULĘ knygą bibliotekoje ir ji vadinosi "Žmogus". Ten viskas apie žmogų ir žmoniją.
Man rodos, kad tai tikrai yra vienas pagrindinių mūsų gyvenimo klausimų.
Tame forume galėtų būti maždaug tokios temos:
Gyvenimo prasmė, žmogaus santykis su gyvūnais, ar galima reinkarnuotis į gyvūnus ir atvirkščiai, žmogaus pojūčiai kaip juos treniruoti, kaip treniruoti minčių greitį, žmogaus smegenys, galva, evoliucija ar sukūrimas, kodėl turime penkis pirštus, kam reikalingi antakiai ir plaukai, žmogaus fiziologija, žmogaus ypatumai, kuo jis išsiskiria, kodėl vadinamas Dievo sunūmi...
Na, galbūt kai kurias temas galima patalpinti į SVEIKATOS forumą, kai kurias į KILMĖS forumą. Bet kažkaip man jau prireikė forumo grynai apie žmogų. Man rodžias laikas pradėt mąstyti kas mes esame, pažinti save. Jei ši info bus išblaškyta po visus forumus - bus sunkiau susikaupti į pagrindinę temą - žmogų.
Be to, tai būtų originalu, nes nemačiau dar nei vienam tinklapyje forumo apie ŽMOGŲ. Visur apie kažką kita, tik ne apie žmogų.
Įdomu pasidarė dėl to, kad prie temų peržiūrėjimų skaičius siekia 100 ar dar daugiau, o atsakymų tik vos keli ar kiek ten narių prisiregistravę šiam forume, o rašo plius minus kokie 7 žmonės. Kodėl visi tokie pasyvūs? Juk kiekvienas turi turėt kažkokios, kad ir nedidelės patirties, ir galėtų ja pasidalint? Ar čia dauguma gal nedrįsta? Ką manai? Pirmajam forume rašė visi kas netingėjo, o čia gal dėl sugriežtėjusių taisyklių neberašo visokių blevyzgų?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių