Sveiki visi
Rašau jums su pasiūlymu. Ar apmąstymams, ar realiems veiksmams - tai priklausys tik nuo jūsų
Paskutiniu metu kankina mintis apie šiuo metu vykstančius įvairius judėjimus. Akivaizdu, kad yra tikrai daug žmonių, kurie prijaučia vienam ar kitam judėjimui. Tačiau kiekvienas tų judėjimu aklai laikosi savo ideologijos ir bando pritraukti žmones į savo pusę. Taip, gal jų idėjos ir geros, bet niekada taip nebus, kad visi žmonės su jomis sutiks. Todėl pamąsčiau apie kitokį būdą realizuoti kiekvieno žmogaus svajones. Ar teko kažką girdėti apie Zeitgeist? Jei ne, labai siūlau pažiūrėti jų filmus (nemokami), o jei prastai su rusų ar anglų kalbomis, greitu metu bus ir lietuviškas variantas. Daugiau info http://www.zeitgeist.lt Jei teko, tai skaitykite toliau
Pabandykite įsivaizduoti, jei zeitgeist, anastasijos, vedų centro, žaliųjų ir dar daugybės kitų judėjimų žmonės pradėtų vienytis. Atrodo nerealu? Man kažkaip atrodo, kad dabar puikiausias laikas tai padaryti. Laikas suvokti, kad daug žmonių nori kitokio pasaulio. Jei kiekvienas iš šių judėjimų pabandytų pasikalbėti ir suvokti, kad tikslas jų vienas, tai gal vietoj protestų prie seimo bei betikslio smurto būtų galima nuveikti kažką naudingo. Niekas nenori pasaulyje smurto, skurdo, karų. Ir tai galima pasiekti. Tik nereikia tikėtis, kad visi žmonės patikės anastasija ar zeitgeist ir išeis į gamtą ar į technologijų pasaulį. Mums reikia suvokti, kad pasaulis turi būti toks, kur kiekvienas gali rinktis ką daryti ir kaip gyventi.
Nesupraskite klaidingai, nesiūlau susibėgti visiems po vienu stogu ir atsisakyti savo idėjų vardan bendrų. Ne. Kaip tik reikia išlaikyti individualumą. Kas pasakė, kad vienas šalia kito negali stovėti technokratas su gamtininku? Aš sakau, kad gali.
Kokios jūsų mintys? Verta pastebėti, kad vedų centras jau atsiliepė ir supranta tokio susivienijimo prasmę.
Tiesa, pats labai prijaučiu Anastasijos idėjoms. Taip kad nenurašykite manęs kaip technokrato Nes iš tikro aš matau gamtos simbiozę su technologija.