Sveiki visi!
Nezinau, ar sitoj aikstelej taip galima, bet noriu su visais pasidalinti savo dziaugsmu. Viskas prasidejo tuo, kad radau sita foruma kai ieskojau informacijos apiem telepatija. Ir radau, kad galima lietuviskai perskaityt pirma knyga apie Anastasija internete. Perskaiciau, man labai patiko. Ir dar tuo metu ieskojau informacijos apie meditacija. Vakar nusprendziau, kad reiktu nueit i minimaxima paziuret Deepako Chopros knygos kokios apie tai, nes pokalbiuose su Dievu skaiciau, kai tai gera knyga. O nuejus radau knygu apie Anastasija. Ir kaip tik nuo 2. pirmos dalies net nebuvo. Man kaip tik! Tai paemiau iki 6 dalies ir dabar skaitau antra. As labai labai dziaugiuosi, nezinau, kas cia per dziaugsmas man uzejo, tai vat. Turbut Anastasijos poveikis , jos derinukai suveike
Antroj knygoj Anastasija siulo Toki dalyka - visiems vienu metu atsikelt 6 val ryto ir bent 15 min mastyt apie ka nors gero. Tai as ir sugalvojau - o jei mes taip padarytume? Perziurejau sita foruma, panasios temos neradau, tai nusprendziau pasiulyti Galetumem susitart kokia diena, dar savo pazistamu pasikviestume ir padarytume savo Zemelei malonuma, o ir visiems zmonems manau tai butu naudinga..
Na, tai ka manot?