Fermentai, virškinantys mėsą ir pieną yra unikalūs.
Plius, vaisiai patys turi savyje fermentus, skirtus juos virškinti.
Kitas faktas: kai organizmui ko nebereikia, jis to niekad ir negamins "atsargai". Pvz., indėnai nebuvo pratę valgyti pieną, todėl ispanai tokiu būdu daug jų su savo sūreliais išžudė:))).
Jei atprasi iš viso valgyti, vėliau bus labai sunku įtikinti organizmą tai daryti, tai irgi Faktas.
Jeigu kai kurie žmonės turi ką valgyti, bet medžioja kaip naminiai gyvūnai, tai gal pas juos irgi nerealizuojamas medžioklės instinktas? Iš kur jis tada atsiranda, kodėl aš neinu medžioti, o koks pagyvenęs ponulis eina? Ar tai reiškia, jog jie ir turėtų gyventi laisvėje gamtoje, kad galėtų realizuoti savo troškimą?:)))
Jeigu jie nesupranta, ką daro kitam, ko nedarytų sau, tai ar tai jų kaltė? Gyvūnus turėtų ginti įstatymai, aš manau, kol yra žmonių, apie tai nemąstančių. Moralizavimas - priemonė šiam laikotarpiui, kol nėra protingų įstatymų, kaip kad bažnyčia viduramžiais, kol nebuvo mokslo.
Vaisių rūgštys dideliais kiekiais irgi gali būti negerai dantims, kaip ir kola.
Viskas negerai, kai vartojama be saiko.
Pati esu veganė, bet agresyvi ir vienpusiška "žalioji agitacija" žmones atstumia, todėl geriau rinkime faktus.
Pataisykite, jei mano info bus nepilna ar klaidinga. Svarbiausia - ramiai:)))
Faktas - su pieno vartojimu susijusi rizika sveikatai (ypač pramoninio pieno).
Kita vertus, pasidomėk, kad nesveika yra ir tos pačios virtos bulvės, duona ir bla bla.
Taigi, jei mūsų šūkis šiandieną
Reikia faktus pateikt teisingai ir nedaryt argumentinių klaidų
, tai dar pridurčiau: pateikime nevienpusiškus faktus.
C:
P.S. Turbūt vėliau ištrinsiu visas šitas mūsų blevyzgas, o paliksiu tik straipsnelius. C: