RENGINIAI

naujienos

Moderatorius: Prižiūrėtojai

Re: RENGINIAI

Standartinė ** Tre 2008 08 13, 9:59

papildymas - atsidarė puslapis http://www.geravalia.lt/, kuriame kviečiama šviesiomis mintimis mąstyti apie taiką
**
Taryba
 
Pranešimai: 355
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:34

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Ket 2008 08 14, 11:44

Šiandien prasideda visuotinė akcija – Šviesiomis mintimis už TAIKĄ PASAULYJE!

Šiandien nuo 18 val. visus Lietuvos gyventojus kviečiame dalyvauti vienos valandos visuotinėje akcijoje „Šviesiomis mintimis už Taiką pasaulyje“. Renginio tikslas – pažymėti, kad kiekvienas savo šviesia mintimi gali prisidėti prie Taikos Pasaulyje!

Visus norinčius prisidėti prie šios geranoriškos akcijos įgyvendinimo, kviečiame ateiti į savo miesto, miestelio aikštę ar bažnyčią ir drauge su kitais MINTYSE įsivaizduoti Taiką ir Ramybę Pasaulyje.
Žmonės, dalyvaujantys šioje akcijoje, kviečiami kaip Taikos ir Ramybės simbolį atsinešti ir uždegti žvakutes aikštėse, bažnyčiose ar savo namuose. Uždegus žvakelę, tyliai pabūti, pasvajoti apie Taiką Pasaulyje. Nepamirškite pasirūpinti patiesaliuku, kad galėtumėte patogiai atsisėsti. Kaip Taikos ir Ramybės simbolį galite vilkėti/mūvėti/ryšėti ką nors balta.

Jei negalite ateiti, prisijunkite prie bendros minties skleidimo, kad ir kur bebūtumėte. 18 val. sustokite ir bent penkias minutes pagalvokite apie Taiką. Jūsų šviesios mintys gali daug duoti Pasauliui.

Atsidūrėme tokiu laiku ir tokioje vietoje, kai nuo mūsų visų priklauso, kaip klostysis įvykiai Pasaulyje. Kiekvienas žmogus gali labai daug, nes kiekvienas žmogus gali nukreipti savo mintis į blogį ar į gėrį. Kviečiame prisijungti prie visuotinės minties už Taiką ir Ramybę visame Pasaulyje. Tu tai gali! DAUG ŽMONIŲ GALI VISKĄ!

Daugiau informacijos www.geravalia.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Ket 2008 08 21, 13:33

Tęsiasi tylos akcija – „Už Taiką Pasaulyje!“

Šiandien, rugpjūčio 21 d., nuo 20 val. visus Lietuvos žmones kviečiame dalyvauti vienos valandos tylos akcijoje „Už Taiką ir Ramybę Pasaulyje“. Renginio tikslas – bendra mintimi ir bendra šviesia svajone prisidėti prie to, kad Pasaulis keistųsi į gera. Vieno žmogaus šviesi mintis gali daug, vienu metu sukoncentruota daugelio žmonių šviesi mintis gali LABAI daug! Juk Jūs irgi galite savo šviesia mintimi prisidėti prie Taikos ir Ramybės Pasaulyje!

Visus norinčius dalyvauti šioje geranoriškoje akcijoje, kviečiame 20 val. ateiti į Vingio parką prie estrados Vilniuje, Nemuno ir Neries santaką prie Popiežiaus kalnelio Kaune, Atgimimo aikštę Klaipėdoje ir tyliai susėdus drauge su kitais PASVAJOTI apie Taiką ir Ramybę. Susitikimo vietą kituose Lietuvos miestuose ar miesteliuose galima rasti ar paskelbti svetainėje www.geravalia.lt.

Nesvarbu kokiai religijai, partijai priklausote ar kokių įsitikinimų esate, svarbu – kad širdyje palaikote Taiką.
Kviečiame prisijungti.

Ši akcija nei už Gruziją, nei prieš Rusiją. Ši akcija už visuotinę Taiką Pasaulyje.

Jei ateisite, kaip Taikos ir Ramybės simbolį galite atsinešti žvakutę. Taip pat galite vilkėti/ryšėti ką nors balta. Akcijos logotipus galima rasti svetainėje www.geravalia.lt.

Jei negalite ateiti, prisijunkite prie bendros minties skleidimo, kad ir kur bebūtumėt. 20 val. sustokite ir bent penkias minutes kartu su visais pasvajokite apie Taiką ir Ramybę Pasaulyje. Juk viskas prasideda nuo minties.

Daugiau informacijos kaip prisijungti prie akcijos - www.geravalia.lt
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

Re: RENGINIAI

Standartinė Basta Tre 2008 08 27, 2:58

simas rašė:Sveiki visi! Rugpjucio 25-30 dienomis Lietuvoje vieses vienuolis jogas Dhaneshvara Prabhu. Amerikietis, daug metu dirbes ekonomikos srity, dabar pamokslauja apie dvasines ekonomikos principus, grystus senovinio vedinio pasaulio patirtimi. Raso sia tema knygas. Propoguoja paprasta ir naturalu gyvenima. Yra ikures eksperimentine 200 ha gyvenviete, kurioje siemet jau nuimamas pirmas derlius. Dhanesvara Prabhu visus zmones labai ikvepia imtis priemoniu, kad gyventi naturaliai, gamtoj. Labai giminingos idejos Anastasijai, todel jam labai patinka bendrauti su anastasijos klubieciais.

Kauno klube seniai nesirodziau, ir nezinau ar vyksta vasara susitikimai. Bet jei yra susidomejimas, ir noretumete isgirsti sio vienuolio paskaita, jis mielai atvyktu tiek Kaune tiek Vilniuje i susitikima. Tiesiog reikia susiorganizuoti klausytojus. Jei kas noretu imtis iniciatyvos, prasau kuo greiciau susisiekti su manimi +37068743788 Simas.

aciu jums labai!
Su Dievu!
Visi žinojo, kad to padaryti neįmanoma. Vienas to nežinojo, ir padarė atradimą. A. Enšteinas
Peace is lost when you desire anything, including peace.
Basta
Valdžia
 
Pranešimai: 1181
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:18
Miestas: Earth

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Tre 2008 08 27, 16:19

Sveiki! Vaidenis parašė:

Visus kviečiame dalyvauti misterijoje “Išminties upė”

Rugpjūčio 31d. (sekmadienį) 19 val. Žinių dienos išvakarėse. Renkamės prie Karmazinų piliakalnio ant Dūkštos upelio šlaitų,
nušviestų žvaigždžių šviesos danguje, kūrenamos ugnelės žemėje bei širdies liepsnos žmoguje. Esu šviesa, esu pirmapradis gyvybės šaltinis, džiaugiuosi viskuo kas gyva, sveika sąveika – esu, myliu, gyvenu.

Pradžia 19 val. Renkamės ant Karmazinų piliakalnio susipažinti, padainuoti, susitarti bei aptarti misterijos eigą, pasibandyti grojimą akmenimis, skudučiais, lazdelėmis. 20.30 val. ėjimas upelio link. 21.00 val. misterija “Išminties upė“.

P.S. Apsirenkite šiltai, dėvėkite guminiais batais perbridimui per upelį į kitą krantą, turėkite paklotukus ir karštos arbatos.

Važiuoti Kernavės kryptimi, už Dūkšto miestelio posūkis į Vievį, neprivažiavus 100m. iki “Pušynėlio“ kavinės, posūkis į kairę ties rodykle. Pasistatykite mašinas stovėjimo aikštelėje, kairėje pusėje matosi piliakalnis.

Vaidenis mob. 868434913, Nadia mob. 864512350.
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Tre 2008 08 27, 16:42

Rasa parašė:

Šių metų rugsėjo 6 d. (šeštadienį) nuo labo ryto kviečiame pauliavoti Maciūnuose (Vilniaus r.) Vilniaus klubo "Gyvieji namai" šeštajame gimtadienyje. Atsivežti geros nuotaikos, dainų ir žaidimų gausybę, vaišes ir savo dubenėlius, palapines. Autobusai iš Antakalnio žiedo: penktadienį 14:20 ir 17:20 val., šeštadienį 10:00, 11:00 ir 13:00 val. Vilnius - Sužionys (Joniūnai), sustojimas Aleksandriškės. Kviečiame ir laukiame! Darius, tel. 868312861, Eglė, tel. 867069953.
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Tre 2008 08 27, 17:12

Laimis parašė:

Rugsėjo 5-9 dienomis Kryme vyks slavų-arijų kultūrų festivalis. Yra vienas žmogus norintis važiuoti. Reikėtų važiuoti automobiliu per Lenkiją. Festivalyje dalyvaus ir Lietuvos krivis Jonas Trinkūnas ir Sinelnikovas ir kiti. Daugiau informacijos su nuotraukomis čia: http://alatyr.org.ua/novyny/001/svaslava_rus.htm. Norintys važiuoti rašykite liucija11@yahoo.com.
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Pen 2008 08 29, 23:42

Nadia parašė:

Sveiki visi! Nuo rugsėjo mėnesio Vilniaus klubas „ Gyvieji namai“ vėl gyvuoja Saltoniškių g.58 (kaip ir anksčiau), kiekvieną antradienį nuo 18 iki 21val. : )
Vėl mus priima tas pats geras pastatėlis! Rugsėjo 2 dieną kviečiame visus į šventelę! Atsineškim saulę širdelėje, žolių arbatėlių, vaišių, rudens gerybių. Į svečius lauksim Veronikos Povilionienės!

Iki susitikimo Vilniaus klube!
Būkim, džiaukimės, kurkim drauge šviesoje mes visada! Valio!
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Pen 2008 08 29, 23:47

Nadia parašė:

Susėdom aną dieną Kalnų parke, pamąstėm, pasvajojom apie naujus būsimus klubo susitikimus, kad smagiau būtų. Siūlykim visi savo idėjas, pasvajokim, ką ir kaip čia padarius, kad visiems būtų smagu ir gera. O kol kas jau pradėtas derinti rugsėjo mėnesio klubo susitikimų tvarkaraštis: )

*antradienis, rugsėjo 2 d. – klube svečiuosis liaudies dainų atlikėja Veronika Povilionienė.

*antradienis, rugsėjo 9d. – teminis susitikimas „Medžiai ir žolės“. Atsineškim kiekvienas po mėgstamą augalėlį, papasakokim vieni kitiems ir sužinokim daug naujo ir įdomaus.

*antradienis, rugsėjo 16d. – "Dar atmenu" Pažadinkime savo atmintį per sirdį, atsiminkim Lietuvos sviesiausias vietas, kaip jos tarpusavy siejasi, ką mumyse sužadina. Ką gražiausio, geriausio mes atsimenam iš Lietuvos praeities, ko mes ieškom? Eikime žeme kartu!

*antradienis, rugsėjo 23d. – Lygiadienio šventė! Derliaus šventė! Ateikim pasipuošę, derliaus nešini,su dovanom ir lauktuvėm. Margais gerbūvio raštais puošia gyvenimėlis mūsų džiugų stalą :)

*antradienis, rugsėjo 30d. – „ Rudens šventė“. Augalų, vaisių, daržovių ir sėklų, rankdarbių ir kitų gaminių MUGĖ, pasidalinimas, apsikeitimas. O kad būtų smagiau, paruoškim rudenėliui po kūrybinę dovanėlę! :)
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

SUPERPILIGRIMINĖ KELIONĖ Į PANARĄ MERKINĖS APYL.

Standartinė crazysnukis Pir 2008 09 01, 14:08

:aura: KAS KARTĄ BUVO PANAROJ, KOOPERUOJASI IR VAŽIUOJA NUOLAT SEKMADIENIAIS Į KUN. VALERIJAUS RUDZINSKO LABAI AUKŠTO LYGIO 15:00 MIŠIAS, PO KURIŲ ŠVENTINA IR EGZORTUOJA VANDENĮ, VAISTAŽOLES, ŠVENTINA VISUS DAIKTUS.
20MIN ARBATOS PERTRAUKĖLĖS METU TAIP PAT GALIMA SU FAINAIS ŽMONĖMIS PABENDRAUT AR PABŪT CIVILIZACIJOS BEVEIK NEPALIESTOJE GAMTOJE. LABAI DAUG PALAIMINIMŲ, VIDINIŲ IŠLAISVINIMŲ IR ASMENINIŲ PALAIMINIMŲ SU RANKŲ UŽDĖJIMU AKIVAIZDŽIAI PAKEIČIA Į GERA GYVENIMUS, KURIUOS PATYS LIUDIJAME Į KNYGĄ. GALIMA ĮSIGYT ĮV.VAISTAŽOLIŲ, CD IR KT.
DAR AIŠKU TAI, KAD PER 5-10METŲ KAD www.pnb.lt ŠI PUIKI LIETUVOS VIETA NIEKUO NENUSILEIS NEI LURDUI NEI MEDJUGORJE...

SUORGANIZUOTAS AUTOBUSAS Į PANARĄ RUGSĖJO 7 D IŠVYKS 11:45 NUO OPEROS BALETO TEATRO, o 12:00 NUO PARDUOTUVĖS "KOMETA"(NORFA Karoliniškės). Abipus kaina 20 Lt.
PAGAL KIEKĮ BUS IŠNUOMOTAS ATITINKAMO DYDŽIO AUTOBUSAS. VIETŲ KIEKIS DABAR SĄLYGINAI NERIBOTAS. TEL UŽSAKYT IR PASIDOMĖT 8~670 07391 Ina
crazysnukis
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: Šeš 2007 08 18, 19:00

Re: RENGINIAI

Standartinė Basta Tre 2008 09 03, 19:52

Gerbiami Integralaus dvasinio tobulėjimo centro "UDUMBARA" svetainės lankytojai.
Prasideda dar vienas visų mūsų gyvenimo ciklas, naujas sezonas. Pasidžiaukime tuo kartu, pasidalinkime tuo, ką turime geriausio.
Centre „Udumbara“ gausu naujų įdomių renginių, apie kuriuos kviečiame susipažinti svetainėje http://www.dharma.lt/lt.php/

Tai jogos užsiėmimai su kvalifikuota jogos instruktore Jūrate Spėčiene, 2006 m. baigusia Sivananda mokytojų kursus Indijoje.
Kas yra JOGA? Tai kūno stiprinimas. Kelias į sveikatą. Savidrausmė. Vidinė pusiausvyra. Kūno, proto ir sielos apvalymas...
Jogos užsiėmimai vyks kiekvieną pirmadienį bei trečiadienį 19-20:30 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/joga/

Tai indiškų šokių pamokos su Kristina D. Luna, kuri nuo 1998 m. pastoviai lankosi, mokosi Indijoje.
2008 m. rugsėjo mėn. 9, 16, 23, 30 dienomis, 19-20 val.
Indiško klasikinio šokio esmė - dvasios ir kūno džiaugsmas...
Šokis, tai sakralinis judesys, leidžiantis palytėti subtiliuosius lygmenis…
Šokis, tai tiltas tarp pasaulių…
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/indiski-sokiai/

Centras "Udumbara", Piliakalnio g. 7, Vilnius
-------------------------------------------------------------
Informacija pasiteiravimui ir registracija tel.: +370 686 25585
Visi žinojo, kad to padaryti neįmanoma. Vienas to nežinojo, ir padarė atradimą. A. Enšteinas
Peace is lost when you desire anything, including peace.
Basta
Valdžia
 
Pranešimai: 1181
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:18
Miestas: Earth

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Ket 2008 09 04, 14:22

Sveiki,

Spalio 10 - 17 dienomis Turkijoje vyks Vladimiro Megre skaitytojų leidėjų konferencija. Iš Lietuvos ketina dalyvauti Natalija tel. 867683360. Jei norite prisijungti susisiekite su ja.

Daugiau informacijos šiuo adresu:

http://www.anastasia.ru/news/new_728.html
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

Re: RENGINIAI

Standartinė Basta Ket 2008 09 04, 21:01

Sveiki, gerbiami Integralaus dvasinio tobulėjimo centro "UDUMBARA" svetainės lankytojai.
Apie centre „Udumbara“ vyksiančius renginius galite sužinoti svetainėje http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/

- Raimundas Kareckas veda Hiperaktyvaus kvėpavimo sesiją
2008 m. rugsėjo mėn. 5 d. 18-23 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/h ... mo-sesija/

- Virginija Šimkienė veda Aura-Soma spalvotą studiją. Rudens sezono atidarymas.
2008 m. rugsėjo mėn. 6 d. 13-15 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/aura-soma/

- Kristina D. Luna veda indiškų šokių pristatymą-koncertą
2008 m. rugsėjo mėn. 7 d. 13-14 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/i ... koncertas/

- Jūratė Spėčienė veda jogos užsiėmimus kiekvieną pirmadienį bei trečiadienį.
2008 m. rugsėjo mėn. 8 d. 19-20.30 val. – artimiausias užsiėmimas.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/joga/

- Kristina D. Luna veda indiškų šokių mokymus (bus tik šešios pamokos)
2008 m. rugsėjo mėn. 9 d. 19-20 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/indiski-sokiai/

- Lina Rudaitienė veda kinų arbatos tradicijos vakarą
2008 m. rugsėjo mėn. 11 d. 19-21 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/kinu-arbata/

- Raimundas Kareckas veda vienos dienos seminarą rebeferiams
2008 m. rugsėjo mėn. 13 d. 11-19.30 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/v ... beferiams/

- Lina Rudaitienė veda rebefingo - sąmoningo kvėpavimo seminarą
2008 m. rugsėjo mėn. 14 d. 10-15 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/r ... vepavimas/

Centras "Udumbara", Piliakalnio g. 7, Vilnius
-------------------------------------------------------------
Informacija pasiteiravimui ir registracija tel.: +370 686 25585

Vaida rašė:pirmadieni T.y 09.08 d vyks kursai vedami bioenergetiko Aruno Varanaviciaus. Pirmi du uzsiemimai nemokamai. nuo 19 val. Adresa kam idomu patikslinsiu veliau.

antradieni.09.09d nuo 19val. vyks kursai apie FINANCINE LAISVE. VISI RENKAMES 18.45 min prie klaipedos viesbucio lauksimvisu susirinkanciu.
p.s. Jei siausias plaukai vien nuo minties, kad reikes tvarkyt kelius,tiesti elektra, statyti mokykla iR SAVO ERDEJE NAMELI GRAZu- labai rekomenduoju dalyvauti, nes zinios kurias gauna MASTANTYS ZMONES GALI BUTI PRITAIKOMOS VISOSE SITUACIJOSE. ;)iejimas nemokamas.
Visi žinojo, kad to padaryti neįmanoma. Vienas to nežinojo, ir padarė atradimą. A. Enšteinas
Peace is lost when you desire anything, including peace.
Basta
Valdžia
 
Pranešimai: 1181
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:18
Miestas: Earth

Re: RENGINIAI

Standartinė Basta Tre 2008 09 10, 23:26

Sveiki, gerbiami Integralaus dvasinio tobulėjimo centro "UDUMBARA" svetainės lankytojai.
Apie centre „Udumbara“ vyksiančius renginius galite sužinoti svetainėje http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/

- Lina Rudaitienė veda „Sąmoningo kvėpavimo seminarą Rebefingas“
2008 m. rugsėjo mėn. 14 d. 10-15 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/r ... vepavimas/

- Lina Rudaitienė veda seminarą „Sąmoningas kvėpavimas pažengusiems“
2008 m. rugsėjo mėn. 14 d. 16-21 val.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/r ... vepavimas/

- NIJOLĖ V. WOLMER veda „Sakraliosios geometrijos seminarą“, I pakopa
2008 m. rugsėjo mėn. 19 - 21 d.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/s ... -i-pakopa/

- Džonas Mirdhinas Reinoldsas veda seminarą „Herukų ir dakinių praktikos Tibeto budizme“
2008 m. rugsėjo mėn. 25 - 27 d.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/d ... seminaras/
2008 m. rugsėjo mėn. 25 d. 19 val. – įvadas.

- Jelena Gimbickaja teikia Feng Šui konsultacijas
2008 m. rugsėjo mėn. 22 d. – spalio 2 d.
http://www.dharma.lt/lt.php/renginiai/f ... ultacijos/

Centras "Udumbara", Piliakalnio g. 7, Vilnius
-------------------------------------------------------------
Informacija pasiteiravimui ir registracija tel.: +370 686 25585; el. paštu: renginiai@dharma.lt
Visi žinojo, kad to padaryti neįmanoma. Vienas to nežinojo, ir padarė atradimą. A. Enšteinas
Peace is lost when you desire anything, including peace.
Basta
Valdžia
 
Pranešimai: 1181
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:18
Miestas: Earth

Re: RENGINIAI

Standartinė Aurimas Ket 2008 09 11, 14:22

Paveikslėlis

Paukščių palydos 2008

Lietuvos ornitologų draugija vėl kviečia visus gamtai ir paukščiams neabejingus žmones išlydėti išskrendančius sparnuočius. Pirmąjį spalio savaitgalį (spalio 4–5 dienomis) kviečiame prisijungti prie tūkstančių paukščių stebėtojų visoje Europoje.
Tradicinė, jau daugiau kaip dešimtmetį Lietuvoje organizuojama, "Paukščių palydų" vardu vadinama, atsisveikinimo su sparnuočiais šventė kasmet sulaukia didelio visuomenės susidomėjimo. Paukščių palydos (angl. EuroBirdwatch) ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje tapo tradicine švente. Tai puiki galimybė susitikti su bendraminčiais, aplankyti saugomas teritorijas, ar tiesiog dar vieną dieną praleisti rudenėjančioje gamtoje. Nesvarbu, ar tu patyręs paukščių stebėtojas ar niekada nesi stebėję paukščių gamtoje, ar jūs didelės įmonės vadovas, ar dar tik studentas, ar mokytojas ar mokinys - prisijunk prie visoje Lietuvoje organizuojamų "Paukščių palydų" ir kartu su tūkstančiais kitų, palinkėk mūsų šalį paliekantiems sparnuočiams laimingo kelio.


Lietuvos ornitologų draugijos organizuojama "Paukščių palydų" išvyka!

Spalio 4 dieną (šeštadienį) Lietuvos ornitologų draugija organizuoja išvyką į Ventės ragą. Šiais metais išvykos dalyvių laukia naujiena – paukščių stebėti plauksime laivu į Nemuno deltą. Tai nepaprasta galimybė iš arčiau pamatyti sparnuočius ir, žinoma, pasigrožėti nepaprastais Nemuno deltos vaizdais.

Kadangi kelionė tolima, išvyksime anksti ryte – 7.00 val. nuo Forum Palace automobilių stovėjimo aikštelės. Grįšime vakare, apie 20-21 val.

Kelionės kaina:

* Lietuvos ornitologų draugijos nariui (susimokėjusiam nario mokestį už šiuos metus): ekskursija - 10 Lt, plaukimas laivu - 10 Lt;
* ne Lietuvos ornitologų draugijos nariui: ekskursija – 40 Lt, plaukimas laivu - 50 Lt.

Visus norinčius dalyvauti išvykoje kviečiame registruotis elektroniniu paštu ausra.vaitauskaite@birdlife.lt iki rugsėjo 20 d. Registruojantis temos laukelyje nurodykite "Spalio 4 d.". Kilus klausimams, prašome kreiptis į Aušrą Vaitauskaitę telefonu 8 682 11903.

Daugiau informacijos - http://birdlife.lt/index.php/naujienos/?ne...tid=1&newsid=81
Yra tik vienas Dievas ir jis yra visur :)
Aurimas
Pažįstamas
 
Pranešimai: 191
Užsiregistravo: Ant 2006 07 11, 15:09

AnkstesnisKitas

Grįžti į Šviežia!

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių

cron