Žmogaus "antgamtinės" galios?

Moderatorius: Prižiūrėtojai

Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Tadukas Pir 2008 05 05, 19:26

Sveiki visi aš norėčiau pasidalinti savo keistais nutikimais su jumis. Sulaukti jusų patarimų ar aptarti keistus nutikimus susijusius su jumis. :wink:
Tadukas
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: Pir 2008 05 05, 18:36

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Tadukas Pir 2008 05 05, 19:58

Taigi norėčiau papasakoti apie savo keista antgamtinę galią jei ją taip galima pavadinti. Ji tiesa pasakius neša man baimę, liūdesį. nors daugumaitai atrodytųabsurdiška, nes visuomenėje paplitusi nuomonė, kad jei žmogus turi kokių nors galių tai jis yra laimingas. Bet dėja mano atveju yra visiškai priešingai.
Taigi man pasireiškia toks fenomenas: Pvz. jei mane koks pažystamas, nepažystamas,draugas ar koks kitas žmogus stipriai supykdo jam visalaiką atsitiks kas nors bloga. Iš pradžių galvojau, kad tai tik atsitiktinumai, bet deje jau 19 metu iš eilės viskas pildosi šimtu procentu. ir paskutiniuoju metu tai labai sustiprėjo. Dabar gali stipriai nukentėti net visai nepažystamas žmogus kuris mane ižeidzia. Galiu pateikti keliata pvz. kurie ištiko mano pazystamus. pradėsiu nuo pirmujų, kurie man prasidėjo susidomėjus antgamtika. Tado man buvo 8 metai. Aš eilinę diena ejau i mokykla ir ilipus i autobusą mane tycia apstumdė išsityčiojo pora vyresnių paaugliu. Jie mane buvo ipygdę iki ašaru. Kitą dieną nuėjęs į mokyklą aš sužinojau baisią žiną, kad tie patys paaugliai tos pačios dienos vakare buvo rasti sumušti prie upės, bet po renimacijos išgyveno. Kitas isimintinesnis atsitikimas atsitiko kai kai man buvo jau 10 metu. Tada aš ėjau namo ir mane apmėtė sniego gniūžtėmis, po to aš susirgau sloga, o tie kas apmėtė visi ligi vieno sunkia plaučių uždegimo forma, ligoninėje praleido po du mėnesius. Kitas atsitikimas buvo jau man kiek paugėjus tai kai man buvo kokie 15metu. Klasėje klasės draugas per dailės pamoka jis suplėšė mano piešinį. tą pačią dieną jis pasiemęs tėvų mašina padarė avariją, mašino buvo sudaužyta nepataisomai. Čia paminėjau tik keleta nutikimų. Ką patartumėte man daryti, kad tai liautusi? :q: :q: Gal žinote kodėl tai vysta? o atsitiktinumą aš jau seniai atmečiau nes jau per daug dažnai taivyksta, net tai pastebėjo mano draugai.
Tadukas
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: Pir 2008 05 05, 18:36

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Tadukas Pir 2008 05 05, 20:09

Beto dar norėčiau paminėti jausmą, kurio mano draugai neturi ir jis mane kiek baugina. Jis pasireiškia tada kai skaitau knygas, žiūriu filmus apie nepaaiškinanus reiškinius ar diskutuoju su šia tema su žmonėmis. Ypač tada kai aš turiu kalbėti, pasakoti apie vaiduoklius, kosmoso sandara, mepaaiškintus gamtos reiškinius. Mane pradeda krėsti drebulys (malonus, bet stiprus), uzsitesus ima ašaroti akys. Ir per visą oda laksto stiprūs šiurpuliai. Gal kas esate su kuo nors panašaus susidūre, gal galite paiškinti šio jausmo prigimtį? Iš anksto dėkoju.
Tadukas
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: Pir 2008 05 05, 18:36

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Basta Pir 2008 05 05, 22:35

:)
Sveikas.
Pabandysiu nešališkai pasižiūrėti. Gal padės.
Mano nuomone, tavyje tūno agresija, nors pats tu jos ir nejauti.
Gamtoje taip yra - agresyviuosius visąlaik kas nors užpuola, aplinka tai "užuodžia".
(Galiu tai patvirtinti ir iš savo gyvenimo.)
Kita vertus, jei puolantis pats buvo nusiteikęs priešiškai, jis gavo tą patį atgal.
Priežastis - pasekmė.
Bet manau, kad pasąmonėje tu visgi trokšti užpuolikams keršto.
Pastebėk, ar tau nenutinka dar kas nemalonaus po tokių įvykių.

Antras klausimas. Drebulys.
Nežinau, ar tai kokios kosminės vibracijos :laught: , bet iš šalies pasižiūrėjus atrodytų, jog žmogus vidujei labai jaudinasi, kalbėdamas tomis temomis, gal mąsto savyje, kad žino daugiau nei kiti, gal stengiasi tai kitiems įrodyti, dėl to kyla įtampa, kuri išsilieja drebuliu.
Išvada tikriausiai būtų, kad netenki dėl to daug energijos... Ar nesijauti taip?


Tai tokios pastabėlės, remiuosi tik savo patirtimi, laikykis :hug:
Visi žinojo, kad to padaryti neįmanoma. Vienas to nežinojo, ir padarė atradimą. A. Enšteinas
Peace is lost when you desire anything, including peace.
Basta
Valdžia
 
Pranešimai: 1181
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:18
Miestas: Earth

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė artoflife Pir 2008 05 05, 22:58

Panasiai kaip kad obuolys rudeni prisirpsta ir nori pagaliau paliesti zeme, prisiglaust prie jos, man taip pat ateina toks laikas kai noriu issipasokot draugui ar dangui, pasakyt viska ka jauciu apie viena ar kita tema. pvz pasaulio sandara. as pradedu drebet, as nuosirdziai tai darau, ir giliai sirdy pajauciu dideli jauduli, jautruma, as taip noriu kad draugas mane suprastu..
manau reikia gilintis dar labiau i save jei tai kelia rupesciu
the truth is in your heart
artoflife
 
Pranešimai: 19
Užsiregistravo: Sek 2008 01 27, 18:38
Miestas: salia siauliu

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė SANDRA Sek 2008 06 01, 16:13

labas. manau tau reiktu ismokt atleist . juk tas atleidimas palengvina akistatos gresme, tada suprasi kad jie liudni tebande pajuokaut , linksmiau pasidarys ir maloniai pasijusite.
:cat:
SANDRA
Pažįstamas
 
Pranešimai: 110
Užsiregistravo: Pen 2008 01 18, 17:53

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Equanimity Pir 2009 01 26, 22:16

Įdomu, iš kur tokia nuomonė, kad dėl agresijos taip?
Autoriui. Jūsų labai švari karma, dėl to taip yra. Kuo žmogus mažiau kenkia aplinkai, tuo švaresnė jo karma. Turėtumėt dėl to visai nesigraužt, nes tai ne nuo jūsų priklauso. Tiesą sakant, su jumis nevyksta nieko išskirtinio. Kiekvienas žmogus, padaręs kažką kenkiančio, sulaukia atpildo. Jei agresija nukreipta prieš agresyvų žmogų, ji grįžta lėtai ir žmonės nepastebi to, yra prisitaikę ir pripratę prie nesėkmių, bet jeigu agresija nukreipta prieš gerą žmogų, tai yra didelė jūsų dovana aplinkai, nes karma greitai viską gražina ir žmogus greičiau susipras, ką padarė. Be to, kai jums kas nors padarys ką nors gero, tam žmogui daug greičiau pradės sektis gyvenime.
Net jei netikit šita mano teorija, nereikia savęs graužti dėl to, nes jūs nepadarėt nieko, kad toks būtumėt ir nesat už tai atsakingas.
Equanimity
 
Pranešimai: 58
Užsiregistravo: Ket 2008 11 13, 19:13

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Tuvia Tre 2009 07 22, 7:39

Lygiai toki pati atveji rode per ekstrasensu musi. ten isvada buvo tokia, kad ta zmogu saugo dvasia. Jis tiesiog turi savo sarga. ir jei jis ant kazko uzpyksta, tam asmeniui kazkas atsitinka. Tokiems zmonems reikia mokytis valdyti emocijas, buti atlaidesniams.
Tuvia
 
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: Tre 2009 07 22, 7:32

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė elimak Ant 2010 01 05, 0:45

man dedasi tokie dalykai kuriu pati suprasti negaliu. negaliu patiketi kad as taip parasysiu, bet manau jog kazkaip as veikiu aplinka, o tiksliau sviesa. pati pirma galvojau kad tai tik mano prasymanymai, nes turiu labai lakia vaizduote, bet tai jau tesiasi daugiau negu metus ir as sunerimau ir pradejau narsyti. pateiksiu pavyzdziu: budavo anksciau eidavau i baseino treniruotes ir gryzti tekdavo pesciomis ir labai velai ir eidavau tokiu vienu siauru takeliu kuris visalaik budavo apsviestas. tik praeidavau po vienu sviesos stulpu jis tuoj pat uzgesdavo ir taip kokie trys is eiles, kol nesusinervindavau. ir taip atsiktikdavo ne vien ten bet ir kitose vietose tiesiog ten dazniau. visus istisus 3 menesius galvojau jog tai sutapimas, nors ir budavo jog eidavau skirtingu laiku jie visuomet uzgesta. dar keli ivykiai buvo namuose. kai labai ipykdavau, bet taip supykdavau kad atrodo tuoj sprogsiu namie pradeda mirkcioti beveik visos lemputes ir viena karta man bunant tokioje busenoje eijau i lauka ir ejau prie jungiklio ijungti sviesai laiptineje ir man net nepriejus ji uzsidege nors daugiau nieko laiptineje nebuvo, veliau kai aprimau bandziau vel ta pati padaryti, nes galvojau cia viena is tu lempuciu kurios pacios isijungia, bet ne ten buvo paprasta. zinau tai gal ir skamba absurdiskai ir kvailai, bet tai vis atsitinkta ir pas mus namie viskas su elektra gerai.
elimak
 
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: Ant 2010 01 05, 0:27

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Basta Ket 2010 01 07, 3:27

Gal net tikiu tuo, ką sakai. Bet mano irgi laki vaizduotė:))) Aš ir pastebėjau, kad elektriniai prietaisai reaguoja į mano emocijas. Bet gal tai prasimanymas, vaizduotė, sutapimai, nes labai išreikšta proto savybė - visur matyti įrodymus savo prielaidoms. Antras dalykas, jei žmogus įtiki, jį tiesiog pradeda persekioti tie dalykai, kuriais jis tiki, grynų gryniausia tiesa.

Tai galiu iš esmės pasiūlyti eksperimentą. Tarkim, kokį jautrų elektrinį prietaisiuką, kurio negaila, lemputę, ir prieit prie jos būtent, kai esi įsijaudrinusi, paimt į rankas nepamiršt (beje, ir pyktis tuoj pat bus pakeistas smalsumu:)).
Visi žinojo, kad to padaryti neįmanoma. Vienas to nežinojo, ir padarė atradimą. A. Enšteinas
Peace is lost when you desire anything, including peace.
Basta
Valdžia
 
Pranešimai: 1181
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:18
Miestas: Earth

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Varliuke Ket 2010 04 22, 20:36

Sveiki...
Prisireginau čia todėl, kad galėčiau parašyti apie save...
Galiu leisti tokias lyg žiežerbas iš viso kūno, bet tik ant savo halato... Parodžiau mamai ji sako daug kam būna...isielektrinimas... Aš ir taip galvočiau jei butu labai mažai, jos didelės... Aš susirgau ir jos nusilpo... Fizikos mokytoja sakė gali būti, bet tik mažos žiežerbos... Kad tai būtu reikia didelės tamsos... Dar kai lečiu šalta daiktą jaučiu kaip elektra nuteka... Dar su pusseserė darėm bandymą kaip ant halato dariau žiežerbas jei nudirbino piršta....
Tai va štai kokia mano istorija...
Jei į manoma paaiškinkit :!: :!: :!:
Varliuke
 
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: Ket 2010 04 22, 20:22

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė Basta Šeš 2010 04 24, 4:19

Jei chalatas sintetinis arba su vilna, tai tikrai tik įsielektrinus :)
Iš kokios jis medžiagos?
Visi žinojo, kad to padaryti neįmanoma. Vienas to nežinojo, ir padarė atradimą. A. Enšteinas
Peace is lost when you desire anything, including peace.
Basta
Valdžia
 
Pranešimai: 1181
Užsiregistravo: Ant 2006 06 13, 18:18
Miestas: Earth

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė RAmas Pir 2011 01 10, 0:17

elimak rašė:man dedasi tokie dalykai kuriu pati suprasti negaliu. negaliu patiketi kad as taip parasysiu, bet manau jog kazkaip as veikiu aplinka, o tiksliau sviesa. pati pirma galvojau kad tai tik mano prasymanymai, nes turiu labai lakia vaizduote, bet tai jau tesiasi daugiau negu metus ir as sunerimau ir pradejau narsyti. pateiksiu pavyzdziu: budavo anksciau eidavau i baseino treniruotes ir gryzti tekdavo pesciomis ir labai velai ir eidavau tokiu vienu siauru takeliu kuris visalaik budavo apsviestas. tik praeidavau po vienu sviesos stulpu jis tuoj pat uzgesdavo ir taip kokie trys is eiles, kol nesusinervindavau. ir taip atsiktikdavo ne vien ten bet ir kitose vietose tiesiog ten dazniau. visus istisus 3 menesius galvojau jog tai sutapimas, nors ir budavo jog eidavau skirtingu laiku jie visuomet uzgesta. dar keli ivykiai buvo namuose. kai labai ipykdavau, bet taip supykdavau kad atrodo tuoj sprogsiu namie pradeda mirkcioti beveik visos lemputes ir viena karta man bunant tokioje busenoje eijau i lauka ir ejau prie jungiklio ijungti sviesai laiptineje ir man net nepriejus ji uzsidege nors daugiau nieko laiptineje nebuvo, veliau kai aprimau bandziau vel ta pati padaryti, nes galvojau cia viena is tu lempuciu kurios pacios isijungia, bet ne ten buvo paprasta. zinau tai gal ir skamba absurdiskai ir kvailai, bet tai vis atsitinkta ir pas mus namie viskas su elektra gerai.


Turi nesugadintą genetiką ir stiprią mitnies galią. Jei vystysi šias savybes, gali pasiekti nesuvokiamas pasauliečiams galias ir aukštumas. Pvz. keisti orą. Pabandyk išsklaidyti debesis virš savęs, kai šimtus kilometrų virš Lietuvos jie užkloję tarsi patalu. Turi labai norėti, susijaudinti emociškai, nes tuomet vitalinis kūnas koncentruoją energiją, o mintys nukreipia į veiksmą. Šios galios visai neatgamtinės, tiesiog tie kurie jų neturi yra nusidėję gamtai. Kas kadaise buvo visiškai normalu, šiandiena vadinama para'normaliais dalykais. Elkis pagal širdį ir niekada nenaudok savo galių blogiui, nekenk, neieškok naudos sau. Kitaip jas prarasi.
RAmas
 
Pranešimai: 10
Užsiregistravo: Tre 2010 12 29, 20:50
Miestas: busima gimines sodyba

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė RAmas Pir 2011 01 10, 0:32

Tadukas rašė:Beto dar norėčiau paminėti jausmą, kurio mano draugai neturi ir jis mane kiek baugina. Jis pasireiškia tada kai skaitau knygas, žiūriu filmus apie nepaaiškinanus reiškinius ar diskutuoju su šia tema su žmonėmis. Ypač tada kai aš turiu kalbėti, pasakoti apie vaiduoklius, kosmoso sandara, mepaaiškintus gamtos reiškinius. Mane pradeda krėsti drebulys (malonus, bet stiprus), uzsitesus ima ašaroti akys. Ir per visą oda laksto stiprūs šiurpuliai. Gal kas esate su kuo nors panašaus susidūre, gal galite paiškinti šio jausmo prigimtį? Iš anksto dėkoju.


Reikia daugiau detalių.. Bet tie drebuliukai susidaro kuomet kai vyksta pirminių materijų mainai tarp kūnų. Šių mainų itin nedidelę dalį materialioje plotmėje vadiname emocijomis. Mažai detalių, bet jei tai susiję tik su nematerialiais, nepaaiškinamais dalykais, tai gali būti susiję su prisiminimais iš praeitų. Man tie dalykai sukelia lygiai tokius pat šiurpuliukus.
RAmas
 
Pranešimai: 10
Užsiregistravo: Tre 2010 12 29, 20:50
Miestas: busima gimines sodyba

Re: Žmogaus "antgamtinės" galios?

Standartinė SANDRA Ket 2011 03 24, 13:34

:D Idomu.
SANDRA
Pažįstamas
 
Pranešimai: 110
Užsiregistravo: Pen 2008 01 18, 17:53


Grįžti į Žmogus

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių

cron