Moderatorius: Prižiūrėtojai
world_against_me rašė:Prisirenki gilių, padžiovini, išgliaudai ir verdi sojos piene (ar paprastam, kaip priimtina). Virti, kol suminkštėja (30-40min), tada skrudini orkaitėje, sumali kavamale ir vualia
(...) Jeigu prieš džiovinimą keletą dienų pamirkysite vandenyje (jį reikia dažnai keisti), išsiplaus kartaus skonio taninai, deja, kartu ir daug vertingų medžiagų.
Vikšrelis rašė:GILIŲ KAVA
Giliukus išlukštent, nuplaut ir pusę paros pamirkyt piene.Po to nupilt ir vel užpilt nauju pienu ir vėl palaikyt. Virt piene (naujame), išgriebt ir džiovint orkaitėje. Nulupt, sumalt (mėsmale) ir vėl išdžiovint orkaitėje.
Geriama užplikius verdančiu vandeniu, su pienu. Skanaus
Laimis rašė:Viena Sukinių gyventoja sakė, kad išmoko atsikratyti gilių kartumo. Pasirodo visas kartumas slypi po giliuko oda, ant paties giliuko esančioje plonoje permatomoje plėvelėje. Reikia ją nulupti ir paskui nė virti sako lygtais nereikia, nes būna nekartu. Reikės pabandyt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių